Posted on: 17. September 2020 Posted by: admin Comments: 0

3 SUURIMMAA BITCOININ PAKETTIA POWELLIN LEHDEKONFERENSSISTA

Bitcoinin hinta nousi yli 11 000 dollarin yläpuolelle, kun keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell aloitti puheensa päätettyään keskiviikkona pidetyn kahden päivän poliittisen kokouksensa.

Herra Powellin toimisto lisäsi rahallista vastaustaan ​​COVID-pandemiaan. Se ei ennustanut koron nousua vasta vuoden 2023 loppuun mennessä. Se korosti myös pitävänsä inflaatiotavoitteensa yli kahden prosentin ”jonkin aikaa”.

14 BTC & 95 000 ilmaiskierrosta jokaiselle pelaajalle, vain mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Pelaa nyt!
Liittovaltion avoimen markkinakomitean uusi hälytys vahvisti keskuspankin pitkäaikaisen dovish-tunnelman.

Bitcoin kattoi osan voitoistaan ​​sen jälkeen, kun Powellin lehdistötilaisuus oli saatu päätökseen, ja syöksyi peräti 2,55 prosenttia istunnon korkeimmasta 11 099 dollarin kurssista. Salausvaluutta liukastui osittain päivittäiskauppiaiden voittoa tavoittelevan käyttäytymisen takia. Samanaikaisesti sen heikentävä korjaus tuli synkronoitumaan kullan ja Yhdysvaltain markkinoiden kanssa.

bitcoin, btcusd, btcusdt, xbtusd, kryptovaluutta, euro, EURUSD, kryptovaluutta, dollari, dxy, s & p 500, dow jones, nasdaq, kulta
Bitcoin vastaan ​​joukko yleisimpiä finanssimarkkinoita. Lähde: TradingView.com

Joten näyttää siltä, ​​että kaikkia ei pidetä Fedin dovish-näkyminä nousussa riskialttiimpien omaisuuserien osalta – ainakin lyhyellä aikavälillä. Tämä näkyi edelleen Yhdysvaltain dollarin nousussa. Dollari nousi 0,3 prosenttia sen jälkeen, kun se oli käynyt kauppaa lähellä kahden vuoden alarajaansa yli viikon.

Pitkän aikavälin näkymät suosivat kuitenkin seismiset muutokset siinä, miten sijoittajat kokevat riskin tulevaisuudessa. Tässä on Powellin puheen kolme suurinta takeawayta, jotka voivat vaikuttaa erityisesti Bitcoin-markkinoiden trendeihin.

# 1 Yhdysvaltain taloustiede
Fedin aggressiivisen rahapolitiikan taustalla on koko talouskriisi, joka rakensi itsensä COVID-pandemian korkeudelle.

Kun hallitukset pakottivat ihmiset ja teollisuuden lukitustilaan nopeasti leviävän infektion hillitsemiseksi, se aiheutti tahattomasti joukon vakuuksia, jotka vaihtelivat suuremmasta työttömyydestä konkursseihin. Epävarmuus sai monet sijoittajat etsimään turvallisuutta varoille, kuten kullalle, Bitcoinille ja osakkeille.

Mutta viimeaikainen COVID-19-infektioiden hidastuminen Yhdysvalloissa on helpottanut keskimääräisiä Fed-ennusteita.

Keskuspankki odottaa talouden supistuvan nyt 3,7 prosenttia vuoden 2020 loppuun mennessä. Aiemmin kesäkuussa ennustettu lasku oli 6,5 prosenttia.

Fed odottaa myös, että työttömyys laskee hitaammin – 7,6 prosenttia tänä vuonna – verrattuna edelliseen arvioon 9,3 prosentista.

Jos Yhdysvaltojen taloudellinen tilanne paranee tulevissa istunnoissa, se voi kehottaa päättäjiä vähentämään ärsykkeitä. Yhdysvaltain kongressi keskustelee jo seuraavan taloudellisen avun suuruudesta.

Laskun viivästyminen on nyt melkein kaksi kuukautta. Tänä aikana Yhdysvaltain dollari-indeksi on noussut lähes 2 prosenttia 27 kuukauden alimmasta tasosta 9,75.

bitcoin, btcusd, btcusdt, xbtusd, kryptovaluutta, euro, EURUSD, kryptovaluutta, dollari, dxy, s & p 500, dow jones, nasdaq, kulta
DXY-rebound jatkuu Fedin dovish-näkymistä huolimatta. Lähde: TradingView.com

Toisaalta Bitcoin on pudonnut 12,60 prosenttia edellisen vuoden korkeimmasta tasostaan ​​lähellä 12 500 dollaria.

# 2 FED haluaa kongressin vapauttamaan tuen
Powell totesi vuorovaikutuksessa toimittajien kanssa, että Fedin Yhdysvaltain taloutta ja heidän dovish-politiikkaansa koskevat ennakko-ohjeet saivat kongressilta lisää kannustimia.

„Lisää verotukea todennäköisesti tarvitaan“, hän sanoi. ”Työttömänä on edelleen noin 11 miljoonaa ihmistä. Suuri osa ihmisistä työskenteli aloilla, jotka todennäköisesti kamppailevat. “

Vaikka itse kongressista ei ole päivitetty, presidentti Donald Trump kehotti senaatin republikaaneja lisäämään taloudellisen avun kokoa kuin heidän alkuperäinen ehdotuksensa oli noin 500 miljardia dollaria.

Jos lasku hyväksytään, amerikkalaisille annettaisiin vain 300 dollaria viikossa korotettuja liittovaltion työttömyysetuuksia. Ensimmäisessä paketissa tuki oli 1200 dollaria viikossa.

Presidentti Trumpin kommenttien mukaan ennen presidentinvaaleja näyttää siltä, ​​että Yhdysvaltain kongressi lähestyisi demokraattien vaatimusta 2,2 biljoonan dollarin elvytyspaketista. Se heikentäisi edelleen Yhdysvaltain dollaria ja hyödyttäisi puolestaan ​​Bitcoinia.

# 3 QE ja BITCOIN
Herra Powell sanoi, että Fed jatkaa Yhdysvaltojen valtion arvopapereiden ostamista 120 miljardin dollarin kuukaudessa. Puheenjohtaja lisäsi, että he todennäköisesti mukauttaisivat määrällistä keventämisohjelmaa Yhdysvaltain talouden terveyden mukaan.

Pitkällä aikavälillä politiikan odotetaan irrottavan omaisuuserien hinnat taloudellisista ja yritysten perustekijöistä. Sijoittajat uskovat aina pitkään ja ennakoitavissa olevaan likviditeettitukeen. Tämä antaisi heille mahdollisuuden jatkaa meneillään olevaa omaisuuskuplaa edelleen heikommassa dollarimielessä.

Jotkut tarkkailijat, mukaan lukien miljardööri-sijoittaja Paul Tudor Jones, pitävät QE: tä liian nousevana Bitcoinissa.

Categories: