Posted on: 29. September 2020 Posted by: admin Comments: 0

Bitcoin-svindel i Estland sætter tjenester i fare

Landet har forsøgt at ændre billedet af svindel i årevis, og den afslørede bevægelse for nylig har ikke hjulpet.

Svindel, der involverer Bitcoin i Estland, sætter alvorlige tjenester i fare. Da landet ønsker at ændre sit image efter en række skandaler i de senere år, hjælper denne nye bølge af svig ikke meget.

Siden 2014 er Estland begyndt at tilbyde e-ophold til alle i verden. Innovationen tiltrak faktisk mennesker fra hele verden til stedet og opvarmede den lokale økonomi.

Med potentialet til at udvikle forretning i landet benyttede mange virksomheder muligheden. De lokale myndigheder undersøger imidlertid allerede noget svindel, der er blevet opdaget. Det lokale politi og Financial Intelligence Unit (FIU) siges at arbejde på sagerne.
Med mulighed for at være digital borger registreres svindel, der involverer Bitcoin, i Estland
Reklame

Estland har åbnet sine døre for den globale befolkning og har tiltrukket en masse arbejdskraft til landet. Med denne mulighed skyndte startups fra hele verden til det nordeuropæiske land.

Nogle af disse tilbud fra disse nye tilbud involverer endda kryptokurver. Imidlertid er nogle Bitcoin-svindel blevet knyttet til Estland, sagde politiet i en rapport i sidste uge.

Ifølge Bloomberg forsøger landet at reparere sit image og bevæge sig væk fra skandaler. Dette var hovedsageligt efter en af ​​de største bankkorruptionssager i Europas historie.

Alligevel blev nogle indledende kryptokurrency-tilbud, de såkaldte ICO’er, skabt af mennesker med virtuelt ophold. Efter tilbuddene ville grundlæggerne af projekterne give en „exit-fidus“, det vil sige løbe væk med investorernes midler.

Med store summer, der muligvis er taget med støtte fra regeringens program, efterforsker politiet og FIU sagen. Der er også samarbejde fra eksterne organisationer i nogle tilfælde.
Udbredelse af fidus kan lukke landets grænse og stramme reglerne for kryptovalutaindustrien

Ifølge Bloomberg beder nogle embedsmænd i landet allerede om, at faciliteterne i e-residency-programmet gennemgås. Dette skyldes, at svindlere ved at åbne digitale grænser var i stand til passende faciliteter.

Derudover kan kryptovalutaindustrien begynde at lide under nye regler, som hidtil har været gunstige. Der ville politiet allerede have lobbyet mæglere og begrænset nogle transaktioner under efterforskning af de nylige Bitcoin-svindel.

Med flere korruptionsskandaler i 2018 forsøger Estland at slette fortiden. Myndighederne frygter, at en ny skandale, denne gang forbundet med kryptokurver, vil skade denne proces, der er søgt.

Ifølge en undersøgelse er der i dag 554 e-beboere i Estland forbundet med kryptovaluta-sektoren. I slutningen af ​​august registrerede landet 353 virksomheder tilknyttet sektoren sammenlignet med de 1234 registrerede ved udgangen af ​​2019.

Endelig arbejder politiet med e-residence-sektoren, og der kan opstå nye regler for sektoren. I fremtiden, måske snart, kan det således blive mere kompliceret at få statsborgerskab i Estland og endda sætte ærlige tjenester relateret til kryptokurver i fare.

Categories: