Posted on: 1. November 2020 Posted by: admin Comments: 0

Crypto (2019) -elokuvan arvostelu: Kurt Russell liittyy Bitcoin Brosiin

Kurt Russell (tuskin) tähtiä tässä numeromääräisessä B-elokuvassa – mutta se on silti yksi harvoista elokuvista, jotka käsittelevät Bitcoinia aiheena.

Kurt Russell, Beau Knapp, Luke Hemsworth ja Alexis Bledel näyttelevät tässä salakirjoitusdraamassa.

Jeremie Harris varastaa esityksen (salausfaneille) Bitcoin Bro: na.

Salaus tuskin esiintyy elokuvassa, eikä sitä ole kuvattu tarkasti, kun se tapahtuu

Crypto on indie-elokuva, jonka pääosassa on KURT RUSSELL. Kyse on rahanpesusta ja mainitaan Bitcoin Profit joukko. Lisäksi siinä on KURT RUSSELL. Juliste haluaa olla hyvin selvä, että saat sen.

Salauskuplan huippu saavutettiin vuonna 2017, mutta elokuvat vievät aikaa taistellakseen ulos kehityspelistä. Crypton alkuperäinen käsikirjoitus kirjoitettiin vuonna 2017 ja lähetettiin ohjaaja John Stalberg Jr.: lle vuoden 2018 alussa. Stalberg selvitti tuotantosopimukset vuoden 2018 puoliväliin mennessä, ja elokuva julkaistiin lopulta tilattavaksi videoksi. “ tietyt teatterit „Yhdysvalloissa huhtikuussa 2019.

Sinun täytyy työskennellä nopeammin hyvän salauksen hyödyntämiseksi; tämä on tila, jossa DeFi- ruoka-kolikot nousevat , putoavat ja nousevat jälleen vain päivinä.

Sankarimme (joka ei ole KURT RUSSELL) on pankkien vaatimustenmukaisuuden valvoja. Hänen nimensä on Marty, ja häntä soitti Beau Knapp, mutta näyttelijöillä ja jopa hahmojen nimillä ei ole merkitystä täällä – kaikki ovat yleinen tyyppi.

Marty taistelee hyvää taistelua rahanpesua vastaan. Hän on toiminnallisesti poliisi, joka tekee humoristisen ja epäsosiaalisen version Columbosta. Hänet karkotetaan kotikaupunkiinsa New Yorkin osavaltioon, koska hän on liian hyvä työssään Wall Streetillä, ja syöksyy kaupunkiin tekemään jokaisesta kurjasta etsimään oikeutta.

„Saan lievän salaliiton tuulen irti. Ehkä olet käynyt liikaa Bitcoin-kaverisi kanssa.“

– todellinen vuoropuhelu Cryptolta (2019)

Asiat alkavat siitä, että kidnappaajat luovuttavat KURT RUSSELLin Martylle. KURT ei näy uudestaan ​​tunnin ajan. Anteeksi, fanit.

Liam Hemsworth salauksessa (2019). Kuva: Lionsgate Elokuvan logo on „CЯYPTO“, taaksepäin oleva R. Tämä on sähke, että pahikset ovat … Russkit! Kirjanpitäjä hoitaa polttimen puhelinnumeroita vaihtamalla SIM-kortteja käsin – ikään kuin jokainen puhelin ei myöskään lähettäisi IMEI-tietojaan – ja voit kertoa, että hän on paha kaveri puhelimen käyttöliittymän tullessa … venäjäksi!

Categories: