Posted on: 22. Oktober 2020 Posted by: admin Comments: 0

Kommer EOS att nå $ 3 en gång till?

EOS handlas inuti en kortsiktig nedåtgående kil.

Priset handlas mellan support och motstånd till $ 2,50 respektive $ 2,95.

EOS / BTC har gått sönder från en avgörande långsiktig supportnivå

Vill veta mer? Gå med i vår Telegram-grupp och få handelssignaler, en gratis handelskurs och daglig kommunikation med kryptofans!

Trust Project är ett internationellt konsortium av nyhetsorganisationer som bygger standarder för transparens.

Den The News Spy pris har brutit ut från en fallande motstånd linje men misslyckades med att röra sig uppåt efteråt. Icke desto mindre visar det kortfristiga diagrammet ett hausseartat mönster, varifrån ett breakout är troligt.

Breakout eller Fakeout?

EOS-priset har sjunkit vid sidan av en fallande motståndslinje sedan den 16 augusti, när det nådde ett högsta värde på 3,95 USD.

Den 7 oktober bröt priset påstås ut från denna motståndslinje men skapade en lång övre veke och föll under den efteråt.

Sedan dess liknar rörelsen en svag breakout och ett omprövning av linjen tillsammans med $ 2,50-området som stöd. I så fall bör priset fortsätta att röra sig uppåt, mot de närmaste motståndsnivåerna som finns på $ 2,95 och $ 3,50.

Tekniska indikatorer är neutrala, vilket möjliggör både en rally och en nedgång. Men så länge som priset handlas över 2,50 dollar skulle det mest troliga scenariot vara ett sammanträde mot den beskrivna motståndsnivån.

Det kortare 2-timmarsdiagrammet visar att priset eventuellt handlas inuti en fallande kil, vilket betraktas som ett hausseartat vändningsmönster.

Dessutom har RSI bildat hausseartad divergens under de två senaste beröringarna av supportlinjen, och MACD har gått över till positivt territorium.

En breakout från kilen skulle sannolikt ta priset till $ 2,72, halvvägs till det tidigare nämnda motståndsområdet till $ 2,95.

Å andra sidan skulle en uppdelning från kilen ogiltigförklara denna hausseartade möjlighet.

Categories: